Horoshoo! :D

Pikainen info:

Ajankohtaista KESÄ 2018: Viisumit alle ja ei muutaku tyttöjen luokse peuhaamaan :D

PS. Hihamerkit saapuneet Helsinkiin! Nyt myös Smotra Finland tarroja sekä halvat autojen mainokset mahdollisia lyhyellä varoitusajalla!

VUODEN 2016 UUTUUS JUTUT ALLA:

- Alkoholijääkäreitten kautta nyt myös Venäjän viisumit! Toimitusaika riippuen viisumista, lähtien 3 päivästä aina 5 viikkoon.

Hinnat: 2kk 100€, 1v 170€ ja 2v 230€.

- Nyt ois vitunmoinen tarjous! Itänaapuriin pitämään hauskaa viikonlopuksi! Hinta 600e ja sis. viisumit, matkat edestakaisin ja majoituksen. Ei sisällä viihdettä tai alkoholia koska jengi ei osaa käyttäytyy :D Viisumit nyt kahdessa viikossa ja halvalla ruplalla ostat ittelles vaikkapa puolet uudesta elektroniikasta. Kysy rohkeasti lisää!

- Smotra Finland tarrat tuli myyntiin, (smotra finland on versio venäläisestä fast & furious touhusta, tällä tarralla saattaa saada Venäjällä persettä, tai vaihtoehtosesti turpaan :D)

- Jos me keräännytään isolla porukalla johonkin, niin ei olla vaaraks kenellekkään, ollaan vaan kerääntymässä ja lähetään siitä sitten koko jengillä kerralla helvettiin ettei olla kenellekkään haitaks. P.S kuva siis sen takia että kun viimeks nähtii Ikean parkkiksella nii kytät tuli kovat piipussa sanoo että nyt loppuu pojat nää leikit tääl :D

- Ja alla kuvat Lada Samarasta josta tuli nyt Suomen korruptoituneimman miliisin työväline:

ALKU:

VALMIS:

- Rakkaat toverit ja kommunistikonnat! DJ Milfhunter on palannut depressiivisestä talvesta ja hänen kynä on täynnä lyijyä! Nyt kaikki halukkaat kiireen vilkkaan emailia niin annan aidon mersumiehen puh.numeron!

- HULIGAANIHANSKIN SPECIAL: NYT RIITTÄÄ TALLINNAN VIINAN KISKOMINEN, NYT SIIRRYTÄÄN SAATANA RASKAASEEN TYKISTÖÖN :D:D:D:D:D:D:D ЩАС БУДЕМ ХУЯРИТ БРАГУ СУКИ БЛЯТЬ =DDDDDDDDD

- NYT VUODEN 2015 VIIKONLOPPUJEN SUOSIKKI: Puolison / kaverin / juopon / kissan / koiran / mummon hakeminen esim. polttareihin tai bileisiin aidolla neukkumiliisiautolla, nyt vain 60e /krt + bensat edestakasin. Sis. 2 äijää miliisipuvut päällä, mahdollinen raudoitus + saat keksiä käsikirjoituksen itse, kysy lisää!

- Kiitos kun käytit aikasi ja luit loppuun! Kurkkaa vielä joukko-osastojemme omat sivut! ;D

JOUKKO-OSASTOMME:

Erikoisjoukko "ALFA" Komentajana Majuri Malinen

Kansainvälinen osasto ALKOFOR Komentajana Kapteeni Tiitto