Vuosihuollot

Tuntityönä nyt kilpailukykyiseen hintaan!

Lue lisää

Rengastyöt

Renkaanvaihdot ja paikkaukset suoraan paikanpäällä odotellessa!

Lue lisää

Öljynvaihdot

Moottorin öljynvaihdot korkealaatuisilla öljyillä!

Lue lisää

Tuotoksiamme:

Hitsaushommat

Eikö auto mennyt leimalle kun kaarissa tai alustassa on ruostunut jo helmat puhki? Hoidetaan ne alta pois äkkiä ennen jälkitarkastusta.

Audio ja Hifi asennukset

Vanhat -90 luvun kaiuttimet ei oikeen halua soida kauhean lujaa? Me hoidamme kaiken alkaen uusien kaiuttimien johdotuksesta subwooferin asennukseen.

Muutostyöt

Lapsien pitäisi suorittaa autokoulu halvalla ja haluat itse opettaa heitä ajamaan? Vanhempi auto, opetuspoljin ja meidän työpanos, niin saat halvan opetuspolkimella varustetun auton, hoidamme myös muutoskatsastuksen puolestanne jos haluatte. Kenties joku tarvitsee tälläistä muutamaksi tunniksi inssiä varten...? :)

Mainosteippaukset

Haluaisitko että autossa olisi yrityksesi mainos, tai kenties haluat kertoa jotain takaa ajavalle autolle? Pienimuotoiset teippaukset onnistuvat luonnollisesti meillä.

Rengastyöt

Lumet suli ja asfaltti tuli esiin mutta nastarenkaat alla? Vaiko toisinpäin? Vaihdetaan toiset renkaat äkkiä alle, ja vielä illalla ihmisten aikoihin. Myös TUBELESS renkaitten paikkaukset halvalla, ja nopeasti.

Alustan osien asennukset

Mielessä alustavalot autoon? Ehkäpä sittenkin alustasarja? Tai köyhän miehen madallus eli jousista kierros pois? Kerro meille toiveesi.

Muuta kivaa...

Erilaiset pyynnöstä sovitut työt onnistuvat myös...